loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

werkwijze

Onze werkwijze

Aanvraag
U heeft een idee of al een duidelijk plan. Wat uw wensen zijn, is voor ons van groot belang. Wij komen hiervoor graag bij u langs om uw wensen te bespreken. In dit gesprek wordt u voorzien van (technisch) advies en wordt het type schuim en de bewerkingsmogelijkheden besproken. Daarnaast worden ook de aantallen, afmetingen, aantal uitsparingen e.d. met u doorgenomen.

Tekening
Mocht u een schets en/of tekening hebben, dan zien wij deze graag in een DXF-file tegemoet. Heeft u deze niet? Geen probleem. Wij hebben ervaren tekenaars in dienst die dit kunnen verzorgen. Gaat het om iets compleet nieuws, dan gaan wij aan de slag met ontwerpen.

Lees meer

Offerte
Aan de hand van het gesprek en het ontwerp zal er een offerte naar u verzonden worden, zodat het kostenplaatje duidelijk is. In onze offertes wordt vaak gebruik gemaakt van een staffel, zodat u zelf kunt bepalen welke aantallen interessant voor u zijn.

Prototype
Desgewenst hebben wij de mogelijkheid om, in overleg met u, een prototype te produceren, zodat u een tastbaar beeld heeft van uw idee. Deze komt onze specialist graag aan u presenteren.

Opdracht
Na goedkeuring van prijs en prototype gaan wij de productie voor u inplannen en zullen wij de order zo spoedig mogelijk aan u uitleveren. Na uitlevering houden wij contact over de tevredenheid en uiteraard voor een verdere samenwerking.
 

12


Landen waar
wij aan leveren

19


Collega’s

16


Producten

9.4,


Klant
tevredenheid

Content Image 1