loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Onze werkwijze

Rivafoam. Sinds 1981.

Rivafoam heeft een jarenlange ervaring opgebouwd als deskundig verwerker van diverse soorten schuim. Wij ontwikkelen, produceren en leveren schuimproducten en schuimverpakkingen voor de meest uiteenlopende toepassingen, veelal zijn dit schuimverpakkingen op maat.

Met een team van enthousiaste, technische en deskundige medewerkers en ons uitgebreide machinepark, waardoor wij verschillende bewerkingsmogelijkheden hebben, kunnen wij onze klanten uitstekend van dienst zijn. Het is steeds weer een uitdaging die Rivafoam graag aangaat, waarbij het adviseren, ondersteunen, begeleiden en een prettige efficiënte samenwerking met de klant voorop staan.

Wij staan dan ook garant voor oplossingen op maat. Rivafoam heeft een platte organisatiestructuur, waardoor de communicatielijnen zeer kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Daarnaast stimuleert dit de betrokkenheid van onze medewerkers. Binnen ons team heerst een informele werksfeer en een no-nonsense cultuur.

Onze uitgangspunten zijn: vakmanschap, servicegericht, veelzijdigheid, snelheid van leveren en marktconforme prijzen.


Landen waar
wij aan leveren


Collega’s

16


Producten

,


Klant
tevredenheid

Onze werkwijze

Aanvraag
U heeft een idee of al een duidelijk plan. Wat uw wensen zijn, is voor ons van groot belang. Wij komen hiervoor graag bij u langs om uw wensen te bespreken. In dit gesprek wordt u voorzien van (technisch) advies en wordt het type schuim en de bewerkingsmogelijkheden besproken. Daarnaast worden ook de aantallen, afmetingen, aantal uitsparingen e.d. met u doorgenomen.

Tekening
Mocht u een schets en/of tekening hebben, dan zien wij deze graag in een DXF-file tegemoet. Heeft u deze niet? Geen probleem. Wij hebben ervaren tekenaars in dienst die dit kunnen verzorgen. Gaat het om iets compleet nieuws, dan gaan wij aan de slag met ontwerpen.
lees meer

Offerte
Aan de hand van het gesprek en het ontwerp zal er een offerte naar u verzonden worden, zodat het kostenplaatje duidelijk is. In onze offertes wordt vaak gebruik gemaakt van een staffel, zodat u zelf kunt bepalen welke aantallen interessant voor u zijn.

Prototype
Desgewenst hebben wij de mogelijkheid om, in overleg met u, een prototype te produceren, zodat u een tastbaar beeld heeft van uw idee. Deze komt onze specialist graag aan u presenteren.

Opdracht
Na goedkeuring van prijs en prototype gaan wij de productie voor u inplannen en zullen wij de order zo spoedig mogelijk aan u uitleveren. Na uitlevering houden wij contact over de tevredenheid en uiteraard voor een verdere samenwerking.
 

Content Image 1

Vragen?

Bereikbaar tot 17:30

Bekijk ook onze veelgestelde vragen
next.svg

Een impressie van
ons bedrijf.

Scroll door de foto's heen om een indruk te krijgen van ons bedrijf.

Maak kennis