loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Medische branche

Voor de medische branche ontwikkelt en produceert Rivafoam verpakkingen op maat voor medische apparatuur, hulpmiddelen, verbruiksartikelen en toebehoren. In de zorgsector wordt gebruik gemaakt van de meest geavanceerde instrumenten en technologieën waarbij het vaak om kwetsbare producten gaat. Een juiste verpakking is daarom van groot belang.

Aangezien veel van onze klanten uit de medische branche deze zorgproducten wereldwijd op de markt brengen, is een goede en juiste verpakking zeer belangrijk. Daarbij staan veiligheid en uiteraard hygiëne hoog in het vaandel.

Ook in het dagelijks gebruik binnen ziekenhuizen, klinieken en/of praktijken is het prettig om over een goede en lichte verpakking te beschikken om de benodigde instrumenten makkelijk te kunnen verplaatsen en/of mee te nemen.

Hoe mag ik u helpen?

Gallery Image 1

Joachim Luisman

+31(0)6 23 31 33 51Bijlagen (Max. 4mb)

Wij weten wat er speelt

Omdat wij intensief contact houden met onze klanten, innovaties en vragen uit de markt goed monitoren, weten wij wat er speelt op het gebied van de medische branche. Door onze professionele en technische aanpak weten we voor iedere uitdaging een oplossing te vinden.