loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Home/ Informatie/ Schuiminterieur op maat

prev.svg Terug naar overzicht

Een schuiminterieur op maat in een koffer is bij uitstek een product dat door Rivafoam geleverd kan worden. Een schuiminterieur, ook wel inlay genoemd, is een kwalitatief goede oplossing voor het optimaal verpakken, presenteren en beschermen van uw producten en/of apparaten. 


Kenmerken schuiminterieurs


Er zijn talloze mogelijkheden om uw schuiminterieur in combinatie met een koffer samen te stellen. Deze variëren van industrieel tot esthetisch hoogwaardig. Wij vervaardigen het interieur volledig volgens uw specificaties. Na onderling overleg over de gewenste schuimkwaliteit en uitvoering leggen wij dit vast in een technische tekening. Als u dit wenst is het mogelijk een prototype aan te vragen.


Toepassingsgebieden


Een schuiminterieur - inlay -  ziet u vaak in combinatie met een koffer, flightcase, dozen en/of kisten.  Hierdoor ontstaat er een complete verpakking. Deze kunt u voor zowel promotionele- als functionele doeleinden inzetten. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan gereedschapskisten, kisten met onderdelen en/of presentatie-/demokoffers voor het verpakken van bijvoorbeeld glaswerk, porselein, medische apparatuur, camera’s, enzovoorts. De mogelijkheden zijn eindeloos. Producent schuiminterieurs


Rivafoam is één van de grootste verwerkers van schuiminterieurs in Nederland. Met de juiste koffers daaraan toegevoegd leven we u een integraal product. Al ruim dertig jaar produceren wij in onze eigen fabriek in Tiel met ruim twintig medewerkers schuiminterieurs en schuimverpakkingen. Wij hebben alle mogelijke schuimverwerkingstechnieken in huis. Wij kunnen splitten, lamineren, snijden, vormsnijden, stansen, waterstralen en frezen.


Schuimsoorten


Met ons moderne machinepark zijn wij in staat om supersnel hoge kwaliteit schuiminterieurs en schuimverpakkingen, inclusief de door u gewenste koffer te leveren en dat tegen zeer scherpe prijzen. Wij gebruiken diverse soorten schuim voor uw schuiminterieur. De meest gangbare schuimen voor schuiminterieurs zijn Polyethyleen schuim (PE) en Polyurethaan (PU) schuim. Daarnaast verwerken wij ook diverse andere schuimen. De schuimen kunnen we onderscheiden in twee categorieën: hard- en zachtschuim, polyethyleen (PE) en polyurethaan (PU). Vanzelfsprekend gaat het hier om schuimen in een harde en zachte kwaliteit. PE is wat harder tot zeer hard schuim en PU is zachtschuim.
 


Maatwerk


Met een schuiminterieur op maat kunt u uw koffer door Rivafoam (laten) inrichten voor alle denkbare toepassingen. De kwaliteit van het schuiminterieur in combinatie met de koffer bepaalt in grote mate de bescherming of de presentatiewaarde van uw producten. Er zijn verschillende schuimkwaliteiten zoals grijs zachtschuim en het hardschuim in de kleur antraciet. Uw adviseur van Rivafoam adviseert u graag welk schuiminterieur in combinatie met een passende koffer het meest geschikt is voor uw toepassing. De meeste schuiminterieurs maken we op maat door middel van moderne watersnijtechniek. Vooraf maken onze experts een tekening van de producten die in de koffer komen zodat deze exact in het schuiminterieur passen. Tevens is er de mogelijkheid van een vlakschuim- of een plukschuiminterieur waarbij u zelf een invulling geeft aan het interieur.

Heeft u vragen over schuiminterieur op maat? Neem dan vrijblijvend contact op. 
Schuiminterieur op maat