loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Schuim Logo
 
Een schuim logo is dé manier om de zichtbaarheid van jouw bedrijf te verhogen. Heb je al een mooi logo op één van je bedrijfsmuren in gedachten? Of ben je op zoek naar een leverancier die hierin gespecialiseerd is? Dan is Rivafoam de juiste partner voor jou. 
 
Wij maken unieke logo’s van schuim, die zowel binnen als buiten gemonteerd kunnen worden. Een schuim logo is licht van gewicht, kan zowel staand als aan de muur worden geplaatst en vormt een betaalbaar alternatief. Rivafoam is al tientallen jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, uitvoeren, maken van schuimartikelen als reclame-uiting. Wij ontwerpen jouw schuim logo op maat.
 
Schuim logo voor je bedrijf

Een schuim logo voor je bedrijf kan een zeer interessante investering zijn. Het materiaal biedt namelijk een hoop voordelen. Zo is ons materiaal onder andere:


- Eenvoudig te bewerken, waardoor er qua design enorm veel mogelijk is
- Alle mogelijkheden qua vorm, kleur en formaat. Wij zijn altijd in staat om je wensen te vertalen in een opvallend en uniek schuim logo op maat  
- Zekerheid van de juiste keuze. Laat vooraf een voorbeeld van je schuim logo door ons ontwerpen. Zo weet je precies hoe je logo eruit gaat zien en voorkom je onnodige kosten.

Schuim bedrijfslogo op de muur

Een bedrijfslogo op de muur bestaat vaak uit een combinatie van schuim letters, schuim logo en eventueel schuim cijfers. Als expert op het gebied van schuim verzorgen wij nagenoeg elk denkbaar ontwerp. Qua locatie wordt er vaak gekozen om een piepschuim bedrijfslogo aan de muur te laten bevestigen. En terecht want het maakt de branding binnen helemaal af. Ook krijgt het logo op de muur een 3D effect. Ben je benieuwd wat wij in het verleden voor projecten hebben gehad? Of wil je een keer met ons sparren voor inspiratie? Neem dan direct contact met ons op.
 
Een logo van schuim aan de gevel of op de grond


Wanneer je kiest voor een logo kan dit aan je muur, maar ook buiten tegen de gevel of op de grond. Samen kijken we waar je wensen liggen. Wil je bijvoorbeeld een groot bedrijfslogo van piepschuim in jouw welkomsthal, of heb je liever het piepschuim logo aan de muur buiten voor je pand? Naast een muurlogo is nog veel meer mogelijk. Zo kun je er ook één bestellen die nergens aan vast zit. Handig voor verschillende beurzen, evenementen, standbouw en andere projecten. De mogelijkheden zijn eindeloos.
 
Een logo uit schuim voor extra attentiewaarde bij al je evenementen

Ondanks dat logo’s uit schuim relatief weinig inzet kennen bij evenementen, zijn ze hier uitermate geschikt voor. Laat ons een prachtig 3D logo-ontwerp maken. Of stuur je ontwerp naar ons door. Wij zorgen dat het gemaakt wordt en perfect wordt afgewerkt. Een groot logo in schuim zorgt er al snel voor dat jij en je onderneming opvallen. Schuim biedt onder andere de volgende voordelen:


- Het materiaal leent zich goed voor maatwerk. Al je gewenste schuimfiguren en -vormen kunnen wij maken  
- Onverwoestbaar, dus vaak vervoeren is geen probleem  
- Licht van gewicht, dus in- en uit laden is een koud kunstje  
- Professionele uitstraling
 

Een logo buiten voor je gebouw

Als je geen ruimte hebt in jouw bedrijfspand is het ook mogelijk om je logo buiten neer te zetten. Iedereen die langs je pand loopt, ziet je bedrijfslogo. Je muur en gevel gaan er qua uitstraling op vooruit wanneer het logo gemonteerd is.
 
Modern machinepark

De materialen waar we mee werken en jouw schuim logo’s mee maken, zijn lichtgewicht polyethyleen en polyurethaan. We bewerken deze zelf in (bijna) ieder gewenst formaat of gewenste vorm met ons moderne machinepark.
 
Veel mogelijk

Met onze schuimen is heel veel mogelijk voor een scherpe prijs. Onze schuim logo’s zijn licht van gewicht en makkelijk te verplaatsen, te vervoeren en te bevestigen. Ben je op zoek naar een lettertype of figuur maar staat het (nog) niet in ons aanbod, stuur ons dan een mail of vul het contactformulier in en we laten je zo snel mogelijk weten wat we voor je kunnen doen. Vragen over schuimproducten? We helpen je graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op.
 

 
Content Image 1