loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Home/ Informatie/ Schuimrubber hoekbeschermer

prev.svg Terug naar overzicht

Schuimrubber hoekbeschermer 


Bent u op zoek naar een schuimrubber hoekbeschermer? Rivafoam biedt diverse flexibele hoekstukken – eventueel met handige kliksluiting aan. Zij geven een prima bescherming voor kwetsbare goederen. De hoekstukken zijn vooral geschikt voor het beschermen van hoeken tijdens de verzending. Denk hierbij aan elektronische, medische, computerapparatuur et cetera.
 
Elke omverpakking, kist, krat of doos vraagt om een maatwerk schuiminlay voor optimale bescherming, presentatie of beide. Maatwerk zorgt ervoor dat uw artikelen of apparaten veilig en schokabsorberend vervoerd kunnen worden.
 
Toepassingen
Van endcaps voor uw medische apparaat tot een schuiminterieur voor uw presentatiekoffer. Uw verpakkingsvraag is onze uitdaging. Wij bedenken, ontwerpen en produceren deze maatverpakking graag voor u.
 
Kenmerken van een schuimrubber hoekbeschermer
 
• Herbruikbaar
• Worden vlak aangeleverd, dus minder opslagruimte nodig
• Makkelijk in elkaar te zetten
• De polyethyleen hoekstukken zijn goed belastbaar
• Verkrijgbaar in diverse maatvoeringen
 
Bufferen en beschermen
PE schuim wordt veel ingezet als verpakkingsschuim voor het bufferen en beschermend verpakken van producten. Dit zijn veelal kwetsbare apparaten en machines. PE schuim is vaak terug te zien als inlay of endcap en vindt veelal zijn toepassing in koffers, kisten en dozen die bedoeld zijn om de goederen te transporteren/vervoeren. Doordat polyethyleen schuim gesloten cellen heeft, laat een schuimrubber hoekbeschermer van dit materiaal geen vloeistoffen door en is het bestand tegen chemicaliën. PE schuim heeft goede mechanische eigenschappen. Dat houdt in dat na het indrukken van het schuim, de schuimrubber hoekbeschermer terugkeert naar zijn oorspronkelijke vorm. Het materiaal is licht van gewicht, makkelijk in onderhoud en in sommige versies 100% recyclebaar
 
Al bekend met de bewerkingsmogelijkheden van een schuimrubber hoekbeschermer?
Door ons uitgebreide machinepark zijn de bewerkingsmogelijkheden van een schuimrubber hoekbeschermer zeer divers. De keuze van de bewerking is afhankelijk van meerdere factoren. Onze vakbekwame medewerkers kunnen u hierover adviseren. Schokwerende profielen en hoekbeschermers voorkomen schade aan uw kostbare producten. Met schokwerende profielen en hoekbeschermers uit polyethyleen schuim beschermt u de randen en hoeken van al uw producten perfect tegen beschadiging door schokken of stoten tijdens transport. Een schokwerende schuimrubber hoekbeschermer is ideaal voor het beschermen van de randen of hoeken van onder andere elektronische apparatuur en soortgelijke kwetsbare apparaten. Beschermende hoekprofielen en randen brengt u ook eenvoudig aan op uw producten die u verder verpakt in kartonnen dozen.
 
 
 
 
Hoekprofielen en beschermend verpakkingsmateriaal
Naast deze handige beschermende en stootwerende schuimrubber hoekbeschermer bestelt u bij Rivafoam nog veel meer beschermend verpakkingsmateriaal of opvulmateriaal. Dit laatste is ideaal om de lege ruimte rondom uw producten in hun doos op te vullen. Hierdoor blijven ze mooi op hun plaats in de verpakking. Dit beschermt tegen schokken en voorkomt beschadiging van uw producten tijdens transport of verzending
 
Beschermende hoekprofielen en randen en andere verpakkingsmaterialen
Het is soms nog niet eenvoudig om de meest ideale bescherming te kiezen voor uw verzending. Buiten opvulmaterialen en andere beschermende verpakkingen is een schuimrubber hoekbeschermer  mogelijk. Weet u niet zeker welke beschermende hoekprofielen en randen voor uw product het handigst zijn? Of hebt u andere vragen op gebied van verpakken en verzenden? Neem dan contact op met onze adviseurs. 
 
.
 
Content Image 1