loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Contoursnijden

De CNC gestuurde contourmachine, zowel de horizontale- als de verticale contourmachine, biedt tal van voordelen bij het snijden van schuim in de gewenste vormen. Een van de grootste voordelen is de flexibiliteit in productiecapaciteit; de machine kan zowel voor grote als kleine aantallen ingezet worden. Daarnaast is de contourmachine bijzonder nuttig bij het vervaardigen van prototypes. Hierdoor kunnen klanten vooraf al een tastbaar voorbeeld krijgen van het uiteindelijke product, wat bijdraagt aan een betere visualisatie en eventuele aanpassingen voordat de (massa)productie begint.

Een belangrijk verschil tussen de contourmachine en de waterstraalsnijder is de zichtbare insnede die bij sommige producten achterblijft. Deze insnede kan echter eenvoudig worden hersteld door middel van een föhn, waardoor de naden weer aan elkaar smelten en een strak eindresultaat wordt verkregen. Dit maakt de contourmachine een geschikte keuze voor situaties waar een hoge mate van precisie en nette afwerking vereist zijn, zonder concessies te doen aan de efficiëntie van het snijproces.

Verder is de contourmachine uitgerust met geavanceerde nesting technologie. Deze technologie stelt de machine in staat om zoveel mogelijk producten uit één plaat schuim te snijden, wat resulteert in minimaal materiaalverlies. Dit is niet alleen milieuvriendelijker, maar zorgt ook voor directe kostenbesparingen voor de klant. Door het efficiënte gebruik van grondstoffen en de mogelijkheid om snel en effectief prototypes te maken, vormt de CNC gestuurde contourmachine een waardevolle toevoeging aan elk productieproces.

Hoe mag ik u helpen?

Gallery Image 0

Arie van Silfhout

+31(0)6 23 31 05 36Bijlagen (Max. 4mb)

Wij weten wat er speelt

Door ons uitgebreide en geavanceerde machinepark in combinatie met onze professionele en technische aanpak, weten we voor iedere uitdaging een oplossing te vinden. Wij houden intensief contact met onze klanten en monitoren continu innovaties en de vragen uit de markt.