loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Bent u op zoek naar een foam inlay? Dan hebt u in Rivafoam een uitstekende partner gevonden. De naam zegt het al. Wij lasersnijden grote en kleine series kunststof schuimverpakkingen voor uiteenlopende toepassingen. Doordat wij voor elke fase in het proces van idee tot product iemand in huis hebben, kunnen wij u gedurende het gehele proces ondersteunen.
 
Kunststof schuim laat zich zeer netjes lasersnijden. In combinatie met de voordelen die lasersnijden met zich meebrengt is het lasersnijden van schuim iets wat wij graag voor u als klant doen. Deze klanten en hun producten zijn zeer divers.
 
Voorbeelden
Enkele voorbeelden van de producten die wij zoal maken zijn:


• Geluidsabsorberend schuiminterieur
• Kunststof schuim presentatie-interieur
• Kunststof schuim verpakkingsinterieur

Foam inlay laten produceren
Wanneer u uw product wilt tonen aan potentiële of bestaande klanten is het natuurlijk raadzaam dat de verpakking waarin u het product presenteert, aansluit bij de kwaliteit en uitstraling van uw product. Door ons een foam inlay te laten produceren, kunt u uw product vol trots presenteren. Wij werken met diverse soorten foam inlays, waarvan sommige bij uitstek geschikt zijn voor de presentatie van producten. Bent u benieuwd hoe wij uw product met een schuimpresentatie-interieur in de spotlights kunnen zetten? Neemt u dan gerust contact met ons op.
 
Kunststof schuim verpakkingsinterieur
Wij begrijpen als geen ander dat uw product optimale bescherming behoort te hebben tijdens transport. Door gebruik te maken van een foam inlay bent u er zeker van dat de te transporteren producten heel blijven. Zo kunnen wij voor diverse producten beschermende foam inlays op maat maken voor u. Wilt u weten hoe wij ook uw producten kunnen beschermen? Bel of mail ons gerust.
 
Geluidsabsorberende kunststof schuimverpakkingen
Onze specialisten snijden regelmatig schuim op maat voor geluidsabsorberend gebruik. Ook dit varieert weer in de toepassingen. Van gehele kamers tot aan de binnenkant van een machineomkasting. Alles om het geproduceerde geluid te dempen.
 
Verschillende materialen voor kunststof schuimverpakkingen
De materialen die wij gebruiken als kunststof schuimverpakkingen zijn voornamelijk PE- en EVA-foam. Deze soorten schuim zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren (waarbij zwart en antraciet de hardlopers uit ons assortiment vormen) en hardheden. Wij geven u graag advies over welke hardheid van een foam inlay voor uw toepassing het beste werkt. Uiteraard kunnen wij u ook samples van verschillende soorten schuim opsturen.
 
Van basisidee tot eindproduct
Rivafoam is uw partner in het gehele proces van basisidee tot eindproduct. Voor de verschillende fases in het gehele proces hebben wij gespecialiseerde medewerkers aangesteld om u zo goed mogelijk te ondersteunen. Zo denken wij in het beginstadium van het ontwikkelen van een foam inlay bijvoorbeeld graag met u mee over welk soort schuim u het beste kunt inzetten. Of hebt u nog geen tekening van een inlay die u wilt laten snijden? Geen enkel probleem. Onze technisch tekenaars kunnen deze op basis van een schets of een product (die u naar ons opstuurt) maken. Bekijk al onze bewerkingsmogelijkheden.
 
Kostenbesparende opties
Weet u al welk soort schuim u nodig hebt en hebt u al een tekening van de te snijden foam inlay? Ook hier geven wij u graag advies over kostenbesparende mogelijkheden wat betreft de productie van een foam inlay. Wij zijn ingericht om grote series te produceren maar ook voor kleine series kunt u bij ons terecht. Moeten er foam inlays verlijmd worden? Ook daar hebben wij een afdeling voor ingericht.
 
Foam inlay nodig?
Wilt u onze hulp inschakelen bij het produceren van een foam inlay? Daag ons uit. Vandaag nog. Neemt u contact met ons op om onze specialisten uw case voor te leggen. Bekijk veelgestelde vragen over het assortiment of bedrijf.
foam inlay