loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Home/ Informatie/ Kunststofschuim producten

prev.svg Terug naar overzicht

Kunststofschuim producten

 
Zoekt u kunststofschuim producten? De adviseurs van Rivafoam geven u graag advies hierover. Schuimmaterialen vormen een aparte groep binnen de kunststoffen. Deze materialen worden bij tal van producten en in brede toepassingen gebruikt. Wilt u  kunststofschuim laten bewerken tot kant en klare producten? Rivafoam is u graag van dienst.
 
De flexibiliteit van kunststofschuim maakt het materiaal multi-inzetbaar. Kunststofschuim producten worden in veel branches gebruikt, bijvoorbeeld in de elektronica-, muziek-, medische, cosmetica- en reclamebranche.
 
Maatwerk
Een maatinterieur van schuim in een flightcase is één van de specialismen van Rivafoam. Dit is één van de kunststofschuim producten die vele mogelijkheden biedt. Een schuiminterieur is een kwalitatief hoogwaardige oplossing voor het optimaal verpakken, presenteren en beschermen van uw producten en/of apparaten. Zeker als het gaat om uw zware en tegelijkertijd kwetsbare apparatuur.
 
Toepassingsgebieden kunststofschuim producten
Kunststofschuim producten, zoals een schuiminterieur of inlay, ziet u vaak in combinatie met een koffer, flightcase, dozen en/of kisten.  Hierdoor ontstaat een complete verpakking. Deze kunt u voor zowel promotionele- als functionele doeleinden inzetten. Denkt u hierbij aan gereedschapskisten, presentatie-/demokoffers, kisten met onderdelen. En aan flightcases voor het verpakken van bijvoorbeeld glaswerk, porselein, medische apparatuur, camera’s, enzovoorts. De mogelijkheden zijn eindeloos.
 
Schuimsoorten
Met ons moderne machinepark zijn wij in staat om supersnel kunststofschuim producten in hoge kwaliteit, zoals schuiminterieurs en schuimverpakkingen te leveren. En dat tegen zeer scherpe prijzen. Wij gebruiken diverse soorten schuim voor uw schuiminterieur. De meest gangbare schuimen voor schuiminterieurs zijn Polyethyleen schuim (PE) en Polyurethaan (PU) schuim. Daarnaast verwerken wij ook diverse andere schuimen. De schuimen verdelen we onder in twee categorieën: hard- en zachtschuim polyethyleen (PE) en polyurethaan (PU). Vanzelfsprekend gaat het hier om schuimen in een harde en zachte kwaliteit. Onze (portaal)freesmachines zijn uitermate geschikt voor bewerking van schuimmateriaal in plaatvorm om daar producten van kunststofschuim uit samen te stellen.  
 
Kunststofschuim producten kopen
Schuimrubber is een verzamelnaam voor wat vroeger schuimplastic heette. Voorheen heette het schuimplastic omdat er toen nog echt rubber gebruikt werd voor schuimrubber en schuimplastic de synthetische variant was. Tegenwoordig wordt de synthetische variant schuimrubber genoemd. Schuimrubber is een comfortschuim die onderverdeeld kan worden in verschillende schuimrubber soorten.
 
Advies
Door ons uitgebreide machinepark zijn de bewerkingsmogelijkheden voor kunststofschuim producten zeer divers. De keuze van de bewerking is afhankelijk van meerdere factoren. Onze vakbekwame medewerkers kunnen u hierover adviseren.
Kunststofschuim producten