loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Schuim letters

Naast het maken van schuimverpakkingen krijgen wij ook regelmatig aanvragen van bedrijven voor reclame-uitingen. Hierbij kun je denken aan schuim letters, logo’s in schuim en/of schuimfiguren. Ideaal voor winkels, horecagelegenheden, dierentuinen en beurzen.

 
Met onze schuim letters kunnen we eindeloze variaties creëren voor de zakelijke markt. De toepassingen zijn eindeloos. Decoratie van de etalage, de bedrijfsnaam en/of het logo aan de muur, letters, logo’s en figuren voor de standbouw en ga zo maar door. Bijna niks is te gek.
 
Modern machinepark

De materialen waar we mee werken en jouw
schuim letters mee maken, zijn lichtgewicht polyethyleen en polyurethaan. We bewerken deze zelf in (bijna) ieder gewenst formaat of gewenste vorm met ons moderne machinepark.
 
Schuim letters op maat naar jouw wens
Ben je op zoek naar schuim letters, op maat gemaakt door specialisten? Dan heb je in
Rivafoam de juiste partner gevonden. Wij specialiseren ons al jaren in het maken van letters in schuim voor diverse branches. Deze schuimproducten zijn een goede manier op te vallen. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat wij die op maat maken. Dit doen wij dan ook met een hoge precisie. Wij kunnen dit waarmaken doordat wij een perfect daarop afgestemd machinepark hebben. Dit machinepark breiden wij voortduren uit. Zo kunnen wij altijd aan al je wensen voldoen.
 
Maatwerk

Wij vinden het belangrijk dat wij precies leveren wat jij in gedachten hebt. Daarom nemen wij bij je aanvraag alle wensen, samen met jou, nauwkeurig door. Daarnaast maken wij altijd in overleg met jou een ontwerp. Aan de hand van dit model kun je zien hoe het er uiteindelijk uit zal komen te zien. Ook kunnen wij, waar nodig, samen alle details bijschaven.
 
Voorbeelden

De specialisten in schuimverwerking van Rivafoam zijn heel goed in staat om een grote verscheidenheid aan schuim reclame letters te produceren. Hieronder vind je een aantal voorbeelden


- Je bedrijfslogo
- Een slogan of quote aan de wand
- Mooie decoratie van de receptie, etalage, winkel, et cetera.
- Met schuim letters laat je je beursstand extra opvallen
- Letters, logo of beeldmerk voor een fotoshoot
- Grote letters op het podium van een congres of bij de ontvangst
 

Veel mogelijk

Met onze schuimen is heel veel mogelijk voor een scherpe prijs. Onze schuim letters zijn licht van gewicht en makkelijk te verplaatsen, te vervoeren en te bevestigen. Ben je op zoek naar een lettertype of figuur maar staat het (nog) niet in ons aanbod, stuur ons een mail of vul het contactformulier in en we laten je zo snel mogelijk weten wat we voor je kunnen doen. Vragen over schuimproducten? We helpen je graag verder. Neem vrijblijvend
contact met ons op.
 
Content Image 1