loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Akoestisch schuim


Als u akoestisch schuim zoekt, dan hebt u in Rivafoam een gedegen specialist op dit gebied gevonden. Wij voeren het merk Stratocell Whisper® in ons assortiment. Dit is een geluidsabsorberend schuim. Op het gebied van geluidsabsorptie toont Stratocell Whisper® uitmuntende resultaten. Stratocell Whisper® is een polyethyleen schuimpaneel met gesloten cellen dat een hoogwaardige honingraatachtige structuur gebruikt om hinderlijk geluid te absorberen.
 
Ambiance en sfeer
 
Aangezien akoestisch schuim regelmatig wordt toegepast in ruimtes waarbij ambiance en sfeer een belangrijke rol spelen, hebben we voor u de mogelijkheid ontwikkeld om afbeeldingen op het materiaal te laten drukken en/of het akoestisch schuim te laten bekleden.
 
Brandvertragend
 
Stratocell Whisper® is in zwart, wit en in een grijze uitvoering verkrijgbaar. Het zwarte en witte materiaal zijn fire retardant = brandvertragend. Het is belangrijk voor u om te weten dat het grijze materiaal niet fire retardant (non-FR) is. Een Uv-bestendige versie is eveneens mogelijk. Rivafoam kan u dit product in diverse afmetingen en diktes leveren.
 
Bekijk hier ons akoestische schuim Stratocell Whisper® >>
 
Kenmerken van ons akoestisch schuim
 
- Absorbeert geluid in plaats van dat het geluid reflecteert
- Vochtbestendig
- Duurzaam
- Eenvoudig te installeren
- Wasbaar; bestand tegen chloor, wasmiddel e.d.
- Brandvertragend (Stratocell Whisper® FR, zwarte en witte uitvoering)
- In diverse afmetingen verkrijgbaar
 
Toepassingen
 
Geluidsdemping voor onder andere kantoren, woningen, horecagelegenheden, zwembaden, sporthallen, productieruimtes, machinekamers (industriële toepassingen), in geluidswallen op snelwegen en/of als losse panelen in een ruimte, is Stratocell Whisper® een geluidsabsorberende polyethyleen en akoestisch schuim bij uitstek.
 
Ervaring
 
Bij Rivafoam leveren we akoestisch schuim voor toepassingen in de ruimtelijke en technische akoestiek. Wij hebben daar ruime ervaring in. Sinds 1981 zijn wij voortdurend bezig geweest met het doorontwikkelen van onze producten. En daardoor kunnen wij uiterst effectieve vormen van akoestisch schuim presenteren. En dat in een modern, creatief en onderscheidend jasje.
 
Klantgerichte adviezen over geluidsabsorberend schuim
 
De gedachte waar wij ons bij Rivafoam door laten leiden is dat we klantgerichte adviezen over akoestisch schuim combineren met de productie, op individuele basis, van op maat gesneden toepassingen voor geluidsabsorberend schuim. Of simpeler gesteld: wij kunnen u met ons advies helpen het juiste akoestische schuim voor uw project te vinden. Om dan meteen nadat u uw bestelling hebt gedaan met de productie ervan te beginnen. Aansluitend daarop krijgt u dan uw geluidsisolatie rechtstreeks uit onze magazijnen – vanzelfsprekend in de beste kwaliteit.
 
Selectie
 
Het akoestisch schuim met de merknaam  Stratocell Whisper®  dat we aanbieden hebben wij wat dikte en samenstelling betreft geselecteerd op de akoestische werking en gelijkmatige demping van geluid met hoge-, midden- en lage tonen. Nagalm in een ruimte zorgt voor slechte akoestiek, verminderde spraakverstaanbaarheid en geluidsoverlast. Stemmen in een kantoortuin vermengen zich met elkaar, waardoor mensen zich niet kunnen concentreren. Of de geluiden in een restaurant klinken zo hard dat gasten elkaar slecht verstaan. Met Stratocell Whisper®, van Rivafoam lost u dat op met een akoestisch schuim. Geluidsabsorberend schuim neemt het geluid in zich op, wat de akoestiek in de ruimte sterk verbetert.
 
 
Eindeloze mogelijkheden
 
Geluidsoverlast door nagalm ontstaat wanneer een ruimte vooral uit harde materialen als steen en glas bestaat. Met zichtbare of nagenoeg onzichtbare platen, eilanden, elementen of panelen van akoestisch schuim kan dit doorgaans goed verholpen of - in het geval van nieuwbouw - voorkomen worden. De esthetische mogelijkheden zijn eindeloos, zodat iedere ruimte op een passende manier een akoestische update kan krijgen. We denken graag mee over wat past en wat mogelijk is in uw gebouw. Neem voor technische specificaties over ons Stratocell Whisper® akoestisch schuim contact met ons op.
 
 
 
Content Image 1