loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Home/ Informatie/ Schuiminterieur flightcase

prev.svg Terug naar overzicht

Schuiminterieur flightcase


Een maatinterieur van schuim in een flightcase is één van de specialismen van Rivafoam. Een schuiminterieur toegepast in een flightcase is een kwalitatief hoogwaardige oplossing voor het optimaal verpakken, presenteren en beschermen van uw producten en/of apparaten. Zeker als het gaat om zware en tegelijkertijd kwetsbare apparatuur, zoals in de muziek- en theaterbranche. 


Eigenschappen schuiminterieurs


Er zijn talloze mogelijkheden om uw schuiminterieur in combinatie met een flightcase samen te stellen. Die variëren van industrieel tot esthetisch hoogwaardig. Wij vervaardigen het interieur van uw flightcase volledig volgens uw specificaties. Na onderling overleg over de gewenste schuimkwaliteit en uitvoering leggen wij dit vast in een technische tekening. Als u dit wenst is het mogelijk een prototype hiervan aan te vragen.


Toepassingsgebieden


Een schuiminterieur - inlay - ziet u vaak in combinatie met een koffer, flightcase, dozen en/of kisten.  Hierdoor ontstaat een complete verpakking. Deze kunt u voor zowel promotionele- als functionele doeleinden inzetten. Denkt u hierbij aan gereedschapskisten, presentatie-/demokoffers, kisten met onderdelen. En aan flightcases voor het verpakken van bijvoorbeeld glaswerk, porselein, medische apparatuur, camera’s, enzovoorts. De mogelijkheden zijn eindeloos. 


Producent schuiminterieurs


Rivafoam is één van de grootste verwerkers van schuiminterieurs in Nederland. Met de juiste flightcases daaraan toegevoegd leven we u een integraal en stootvast product. Al ruim dertig jaar produceren wij in onze eigen fabriek in Tiel met ruim twintig medewerkers schuiminterieurs en schuimverpakkingen. Wij hebben alle mogelijke schuimverwerkingstechnieken in huis. Wij kunnen splitten, lamineren, snijden, vormsnijden, stansen, waterstralen, frezen en laseren. 


Schuimsoorten


Met ons moderne machinepark zijn wij in staat om supersnel hoge kwaliteit schuiminterieurs en schuimverpakkingen, inclusief de door u gewenste soort flightcase, te leveren. En dat tegen zeer scherpe prijzen. Wij gebruiken diverse soorten schuim voor uw schuiminterieur. De meest gangbare schuimen voor schuiminterieurs zijn Polyethyleen schuim (PE) en Polyurethaan (PU) schuim. Daarnaast verwerken wij ook diverse andere schuimen. De schuimen verdelen we onder in twee categorieën: hard- en zachtschuim polyethyleen (PE) en polyurethaan (PU). Vanzelfsprekend gaat het hier om schuimen in een harde en zachte kwaliteit. 

Heeft u vragen over schuiminterieur in de flightcase? Neem dan vrijblijvend contact op. 
Content Image 101