Uw specialist in maatwerkverpakkingen

Het bedrijf Rivafoam:
sterk in kunststofschuim producten

Onze uitgangspunten:

  • Vakmanschap
  • Maatwerk
  • Flexibiliteit
  • Snelheid van leveren

Rivafoam ontwikkelt, produceert en levert kunststofschuim producten voor de meest uiteenlopende toepassingen; verpakkingen, (geluids) isolatie, lucht- en waterzuivering. Daarnaast is Rivafoam producent van polystyreen opvulmateriaal. Door de jarenlange ervaring behoren wij tot de top in onze branche.

 

Rivafoam denkt niet alleen met de klant mee, wij nemen onze opdrachtgevers graag werk uit handen. Bij onze oplossingen gaan we net een stapje verder. Uitstraling, vormgeving en respect voor het milieu spelen bij ons een belangrijke rol. Daarnaast staan adviseren, ondersteunen, begeleiden en een prettige efficiënte samenwerking met de klant bij Rivafoam voorop.

 

In combinatie met scherpe prijzen en snelle levering biedt Rivafoam op deze manier een toegevoegde waarde bij elke opdracht.

 

Wij zijn gevestigd op het bedrijventerrein Kellen in Tiel. Dankzij de centrale ligging vlakbij de A15 is ons productiebedrijf uitstekend bereikbaar. Onze eigen transportdienst staat bovendien garant voor een spoedig en betrouwbare levering binnen heel Nederland.

'Een verpakking is immers meer dan alleen een beschermend omhulsel dat na aflevering overbodig is'