loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Home/ Schuimsoorten/ Gerecycled polyethyleen (PE)

prev.svg Terug naar overzicht

Gerecycled polyethyleen (PE)

Rivacell Renew en Rivaplank Renew zijn beide polyethyleen schuimen die uit minimaal 80% gerecycled materiaal bestaan en daarnaast 100% gerecycled kunnen worden.

Het duurzame schuim is CFK-vrij en heeft dus geen negatief effect op het milieu. Door de (niet-verknoopte) materiaalstructuur kan het dan ook weer tot grondstof worden gerecycled. Kortom een sterke toewijding aan duurzaamheid en bescherming van het milieu!

Het verschil tussen deze duurzame schuimsoorten is dat Rivacell Renew opgebouwd is door het lamineren van schuimlagen en Rivaplank een enkel laags, geëxtrudeerd polyethyleen schuim met gesloten cellen is. Het gerecycled schuim heeft een perfecte schokabsorptie voor zowel lichte als zware producten en zal geen krassen maken op oppervlakken. Daarnaast is het stof- en geurvrij en vochtbestendig.

Hoe mag ik u helpen?

Gallery Image 0

Arie van Silfhout

+31(0)6 23 31 05 36Bijlagen (Max. 4mb)

Toepassingen & mogelijkheden

Deze duurzame schuimen worden in diverse industrieën voor verschillende toepassingen gebruikt. We merken dat er veel vraag is naar duurzaam foam voor onder andere schuiminterieurs, bufferdelen en hoekstukken.